La Cañada High School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Welcome to the new La Canada High School site!!!!
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
0 7:27 AM 8:15 AM 48 min
1 8:30 AM 9:18 AM 48 min
2 9:24 AM 10:12 AM 48 min
Assembly 10:12 AM 11:00 AM 48 min
Break 11:00 AM 11:09 AM 9 min
3 11:15 AM 12:03 PM 48 min
4 12:09 PM 12:57 PM 48 min
Lunch 12:57 PM 1:27 PM 30 min
5 1:33 PM 2:21 PM 48 min
6 2:27 PM 3:15 PM 48 min